De dag des oordeels. Vandaag was het tijd voor afscheid. ’s Ochtends speelde elke afdeling nog een spelletje. Het meest merkwaardige feit was toch wel de overwinning van de Aspi’s in baseball tegen de Keti’s en zo maakte geboortejaar 2004 de quadruple volledig door voor de vierde keer in vier jaar tijd te winnen, deze keer met een verbluffende eindstand van 56-29.

Met het middageten werd de kookploeg bedankt; ze kregen elk een gepersonaliseerde badjas. We willen graag ook Stefanie, Toni, An, Guy en Sofie bedanken als stoppende kookploeg voor hun jarenlange inzet.

Verder werd de dag gespendeerd aan het zo gevreesde opkuisen van de kampplaats. Met als finale van de dag de laatste avond. Hier konden de leden genieten van verschillende postjes in festival thema. Vele zeggen dat het hoogtepunt van de avond de DJ-set is van onze blog-redactie.

Ondertussen liggen de leden al in bed en geniet de leidingsploeg van hun laatste momenten aan het “kampvuur” (5 metalen tonnen met een klein vuurtje vanbinnen), een mooie vervanger voor het lang verwachte kampvuur.

Hierbij sluiten wij dan ook de dag af voor vandaag. Tot morgen om 18h aan d’Arke (of om 14h voor de vrijwillige helpers bij het ledigen van de camion)!