Voila dat was hem dan! Het kamp is voorbij en twas toch weer de max!!

Sinds gisteren zijn alle chirowieten veilig en wel in Wervik gearriveerd. Wij hebben er alvast enorm van genoten! Hopelijk jullie ook!

Er zijn nog enkele personen die we graag in de bloemetjes willen zetten. Eerst en vooral natuurlijk de leden. Jullie aanstekelijk enthousiasme heeft ons goesting om dit te organiseren. Ook willen we de kookploeg bedanken om elke dag zo een heerlijke maaltijden te voorzien. Daarnaast waren er enkele gastleiding die dit kamp de leidingsploeg kwamen versterken. Bedankt voor al jullie hulp en jullie enthousiasme, een voor een toppers!! Merci Mathias, Tiel, Méron, Rémi en Robbe. Ook willen we het voorkampteam bedanken, zowel de kookploeg als het fietsteam, om de aspi’s zo’n zalige tijd te bezorgen. Bedankt aan de camionchauffeurs en alle ouders die hielpen bij het uitladen van de camion. De kampleiding Noa, Xander en Remi mogen we natuurlijk ook niet vergeten om dit kamp in goede banen te leiden. En als laatste vaneigens de voltallige leidinsploeg die 10 dagen lang de dagen van jullie kapoenen vulden met allerlei leuke activiteiten!

Allen een dikke merci!

Dit was het blogteam 2023 dan. Hopelijk hebben jullie er op deze manier mee van kunnen genieten. Wij zien jullie graag terug 10 september bij de startactiviteit. 

Groetjes Loïc en Lotte