Dag 9,

Het getal dat beschrijft hoeveel de Dixies per uur opscheppen over hun winst in familiedag. Vandaag begonnen de Sloebers de dag met een 60-minuten spel. Hierdoor konden de Sloebers vermijden dat het grootse safaripark ter wereld werd omgetoverd tot een hotel. In de namiddag werd er dan weer kennis gemaakt het met sleerzeil en met de overheerlijke stierenboter, gemaakt door onze persoonlijk kookploeg.

In Speelclubland was het bij de ridders tijd om de prinsessen (Barbiepoppen) op te voeren en te vermoorden. De Indische Speelclubbers kregen overigens hun cadeau voor op kamp, een gepersonaliseerd kader met een groepsfoto bij de Taj Mahal, en speelden de belangrijke finale van de kastencompetitie.

Bij de kampioenen van de Rakwi’s was Paulientje zoek en moest ze teruggevonden worden. Dat gebeurde aan de hand van een escape room. De avond werd gevuld met een spel met de tabaksdozen.

De Tito’s namen het vandaag op tegen elkaar in baseball en kruisvlaggenwacht en verrassend genoeg wonnen in beide disciplines de jongsten. Tito 1 speelde overigens ’s avonds een spel tegen hun leiding en door hun overwinning daarin kregen ze marshmallows die ze konden doen smelten op de barbecue. Bij de ouderen was het vandaag de bedoeling dat ze in het finalespel van Are You the One te weten kwamen met wie ze uiteindelijk gekoppeld waren. Het draaide uit op een fiasco.

Een zombie-Apocalyps moest verder bij de blauwe afdeling voorkomen zien te worden. Later op de dag maakten ze uit wie de koning van het gekoloniseerde Mars mocht worden en Gust bleek de uiteindelijke winnaar hierin.

De Aspiranten bezochten dan weer de kapel van Jezus Christus, maar niet zonder weerwerk van een groep die moest saboteren. Verder stond verrassend genoeg het sleerzeil – of vandaag eerder het zandzeil – op de planning. In de avond werd Judas in de Mol-fashion ontmaskerd. Er was namelijk al het hele kamp een saboteur in de groep en dat was Remi.