Zoekt u ons rekeningnummer of weet u niet hoe de leiding te bereiken? Vraagt u zich af hoe ik mijn kind inschrijf in de Chiro? Wens je meer informatie over het kamp?
Dan zit u hier onder het juiste adres. Alle nuttige informatie vindt u hieronder.

Wat is het rekeningnummer van CHIRO JOW?

BE09 0015 6921 3557. Wanneer er iets gestort moet worden, zorg je er best voor dat de naam + afdeling van het kind vermeld wordt.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

Bij ons is het de gewoonte dat een kind eerst eens mag komen proberen. Vindt je kind het leuk, dan kan je online uw kind inschrijven. Deze vind je hier terug. Het inschrijvingsgeld bedraagt 30 euro, dit kan enkel betaald worden via storting.

Hoe kan ik de leiding bereiken?

Is er iets niet duidelijk of heb je vragen? Je kan de leiding bereiken via info@chirojow.be.

wanneer is er chiro?
Kampinformatie

Elk jaar gaan wij op kamp naar een andere bestemming. Een kamp duurt telkens 10 dagen. Uitgezonderd voor de Sloebers, dan is het 7 dagen en voor de Aspi’s is het + 3 dagen voor de fietstocht die vooraf gaat. Voor dat we op kamp vertrekken hebben we nog twee infomomenten samen met de ouders. In mei is er altijd de bivak infoavond. Daar wordt uitgelegd hoe ons kamp er uitziet en kunnen jullie terecht met alle vragen. Daarna hebben we de dag voor we vertrekken op kamp de bivaklancering. Hierbij worden alle ouders en leden nog eens uitgenodigd om een laatste keer samen te spelen.

Dit jaar gaan wij op kamp van 31/07/2022 tot 10/08/2022 naar Bree.

de banier

 

 

 

 

De banier is dé winkel van de Chiro.

In de banier kun je terecht voor spetterend spel- en jongleermateriaal, gezellige geschenken, keurige kleren en creatief knutselmateriaal. Klik hier voor meer informatie of neem gerust een kijkje op de website.