Dag 10,

Aan alle leuke dingen komt jammergenoeg een eind en ook dit kamp komt tot z’n einde. Vandaag stond in teken van opkuisen, opkuisen en nog eens opkuisen. 

’s Morgens begonnen de jongere afdelingen nog met een klein spelletje en vond het slottoneel ook plaats: de trouw van Helga (team blauw) en Casper (team groen), van een mooi einde gesproken. 

In de middag was het dan tijd om met z’n allen alles op te kuisen. Met de brandende zon op ons gezicht en de camion die op de top van de berg stond, was het zweten, zweten en nog eens zweten. Maar het is ons gelukt en als beloning konden we samen genieten van een gezellige laatste avond.

De avond werd ingeleid met een show waarbij de gehele leidingsploeg een flashmob uitvoerde, Abba (ook wel gekend als Noa, Rune, Nore en Laura) de show kwam stelen met hun fantastische act en de ‘boys’ (aka Tiel, César, Loïc, Rémi en Thomas) de meisjesharten veroverden. Het prachtige optreden werd afgesloten met een vuurspuw-act door Senne van de kookploeg. Vol bewondering genoten we van zijn trucjes. We mogen onze pollekes kussen met zo een talent in onze Chiro. Het kampvuur werd aangestoken, het eten (lekkere hotdogs) werd opgediend en de avondzon scheen in volle teugen. De dj deuntjes van Louis R. brachten iedereen naar de dansvloer en voor een laatste keer dit kamp hebben we gefeest voor ons leven.

Van een geslaagde laatste avond gesproken!