Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Eergisteren landden alle Chirowieten veilig in thuishaven d’Arke. Hopelijk zijn al hun bananendozen gevuld met knotsgekke avonturen die hen hun hele leven zullen bijblijven.

Voor we als redactie afscheid nemen willen we graag nog eens een paar mensen in de bloemetjes zetten. Starten doen we bij onze fantastische kookploeg die ons elke dag voorzag van heerlijke maaltijden. Natuurlijk moeten we ook de kookploeg van het voorkamp bedanken die er voor zorgden dat onze Aspiranten voldoende energie hadden om de beproevingen van God te doorstaan. Ook bedanken we graag de ouders voor het vertrouwen en de steun die we ieder jaar opnieuw krijgen. Bedankt aan de chauffeurs van de camions die er voor zorgen dat al onze benodigdheden ter plaatse kwamen, en terug. Bedankt aan onze fantastische kampleiding Noa en Victor om alles in goede banen te leiden. En de grootste dank gaat toch uit naar onze eigen leidingsploeg die ons 10 dagen lang voorzag van spelletjes en activiteiten.

In het kort: bedankt en tot volgend jaar.

De blogredactie (Rémi en Louis)