Lucky number seven. Vandaag stond nog eens een “gewone” speeldag op het programma. De speciallekes van de dag waren echter de zangstonde voor elke afdeling na het vieruurtje en de modeshow van de Keti-jongens – of -meisjes – rond 21:30 deze avond. De foto’s van de modeshow worden hier trouwens niet geüpload door het bevatten van vrij expliciete beelden.

De kakkernestjes van onze Chiro gingen deze ochtend op safari in een bordspel waarin ze zoveel mogelijk land moesten zien te verzamelen. In de namiddag was het tijd voor de battle van de safaristammen.

Speelclub 1 hield het vandaag niet droog. Er werd namelijk gedoucht. Daarbovenop werd de negende verjaardag van Lotte veelvuldig gevierd met een ereronde tijdens de formatie – evenals die van Nelle van de Keti’s die vandaag ook jarig was.

Ook de dag van Speelclub 2 stond in het teken van water, en dat mocht wel op zulke warme dag. In de ochtend werd een spel gespeeld waarbij elk team moest proberen om zo weinig mogelijk water binnen te krijgen in hun vakje op het spelbord tijdens het Moessonseizoen. In de namiddag werd het ook behoorlijk nat op het langverwachte sleerzeil!

De themadag bij de Rakwi’s was vandaag die van Marc. In de ochtend werd het grote huwelijksspel gespeeld waarbij Arwen en Siebe het beste koppel bleken te zijn. In de namiddag werd nadien toepasselijk het grote chocomelkspel gespeeld.

Bij Expeditie Tito werd in de ochtend rugby gespeeld gecombineerd met uitbeeldertje. Na de zangstonde volgde nog een variant op paintball in het thema Koreaanse oorlog.

De ouderen werden vandaag titomagers op de festivaldag. Er werd een drugsspel gespeeld waarbij de verslaafden en festivalgangers elkaar moesten helpen om bij de drugsbaron van woodstock te komen.

Op Mars werd er dan weer een groot probleem vastgesteld: in de nieuwe kolonie dreigde er geen nageslacht meer te komen door een tekort aan kinderen. Het grote bevruchtingsspel bleek dé ideale oplossing. De rest van de dag stond voornamelijk in het teken van de zangstonde en de Keti-modeshow.

De Aspiranten verrichten vandaag verschillende mirakels in de spelletjes die ze speelden. Morgen zullen ze ook mirakels mogen/moeten verrichten want het is Aspi in Leiding!