Family first. Vandaag vierden we namelijk familiedag. In de vroege ochtend stond elke familie klaar voor het Woodstockfestival. De moeders waren echter de essentials vergeten in de familiezak te stoppen. Zo moest elke familie als allereerste opdracht hun valiezen maken met daarin een CST, treinticket en dergelijke. Eens dat gelukt was begon het grote postjesspel waarin elke familie geld kon krijgen op de persoonlijke bankkaart zodat er goed geconsumeerd kon worden op het festival. Na deze opbouw was het tijd voor het derde deel: kotjesrugby. De Muisstille Mottige Micro’s en de Deftige Doorspoelbare Dixies begonnen door het hoge bedrag op hun bankkaart in het eerste kotje. Uiteindelijk werd bijgehouden welk lid van elke afdeling het best had gepresteerd. Dit was de ranking op dat moment:

Sloebers: Riet

Speelclub 1: Cyriel

Speelclub 2: Noor

Rakwi: Pablo

Tito 1: Janne

Tito 2: Jelle

Keti: Warre

Aspi: Guillaume

Aan de hand van een blad-steen-schaar-toernooi zou uiteindelijk worden beslist wie de magistrale groepsdag zou winnen. Na verschillende knock-out matchen werd de finale uiteindelijk beslecht tussen Guillaume van de Dixies en Pablo van de Flubberige Flagrante Falafels. Tot groot jolijt van ouders Rémi en Lotte was het Guillaume die bovenhand haalde met de keuze voor schaar. De familie ging helemaal gek en waren de meer dan terechte winnaars van familiedag 2022. Het zou zelfs heel goed kunnen dat we de beste Chirofamilie ooit in actie hebben gezien. Een shout-out gaat nog uit naar de Mondige Marginale Moshpits die in de ogen van de redactie de prijs voor de strijdlust binnensleepten vandaag.

Na de burgers die we als avondeten hadden was dan tijd voor de chillactiviteit. De leden kwamen helemaal zen door het doorlopen van verschillende postjes zoals een workshop trommelen, een marshmallow-postje en dansen! Nu liggen alle leden voldaan in hun bed en zitten wij voldaan in onze campingstoeltjes.