Vandaag was het de laatste volle dag en dat moest gevierd worden. Voor het feest kon beginnen, moest er natuurlijk eerst opgekuist worden. De jongste afdelingen hadden geluk en mochten eerst nog een spel spelen. De oudere afdelingen gingen al snel aan het werk om tenten neer te halen en op te ruimen.

Na heel wat opruimen en voor de kleinsten nog wat spelletjes, werd het tijd voor het feest. Het begon met de afsluiter van het toneeltje, een echte seizoensfinale. Na de toneeltjes en een braadworst werd het tijd voor een show. Er werd een Fata Morgana georganiseerd waarbij iedere afdeling een opdracht moest doen om een ster te verdienen. Als alle sterren verdiend werden, mochten ze pas het kampvuur aansteken en dit was het geval! Zo kon de avond fantastisch starten. Een flashmob van de leiding als gevolg met daarna een hoop liedjes en samenhorigheid.

Dit als afsluiter van het fantastische bivak die voor iedereen onvergetelijk werd. Morgen volgt de laatste blogpost.

Chiroetjes,