Liefste iedereen,

Aan alle begin komt jammer genoeg een einde. Sinds gisteren zijn alle kapoentje van Chiro Jow Wervik terug veilig thuis. Wij hopen alvast dat alle kinderen vol enthousiasme al hun avonturen en verhalen konden vertellen. Hopelijk heeft iedereen genoten van dit kamp, waarbij we nog eens met de hele Chiro Jow brigade samen konden zijn. De hele leidingsploeg heeft alvast enorm genoten!

Wij willen de kookploeg nog eens in de bloemetjes zetten voor het lekkere eten iedere dag. Hierbij willen we ook de kookploeg van het voorkamp bedanken voor onze uitgeputte aspiranten te voorzien van lekker eten. Ook bedanken wij de ouders om het vertrouwen en enthousiasme iedere keer opnieuw. Bedankt aan de chauffeurs van de camions, dankzij jullie kwamen al onze spullen veilig aan. Bedankt aan de gastgezinnen die onze oudste bendes op voorkamp of tweedaagse soigneerden. Mercie aan Peter, Timothy, Dimitri en Klaas voor het maken van het perfecte kamplied in thema Mario. Bedankt aan de kampleiding Jessy en Victor om alles in goeie banen te leiden. De gastleiding willen we ook bedanken voor al hun enthousiasme en hulp dit kamp. Dan nog een dikke mercie aan alle leiding om 10 dagen lang voor alle chirowietjes te zorgen en hun dagen te vullen met allerlei spelletjes.

Bedankt en tot volgend jaar!

Team blog (Eileen en Nore)