Vandaag gingen de leden van Chiro Jow opnieuw een prachtige dag tegemoet.

Deze ochtend begonnen ze met een super tof mayaspel. Hierbij streden de sloebertjes in 2 teams en zorgden ze ervoor dat de wereld bleef bestaan. Met volle trots konden ze zeggen dat de wereld niet vergaat. Na de middag was het volop waterpret voor de sloebers. Ze genoten van het sleerzeil en heel wat waterspelletjes. De avond sloten ze in vrede af met een prachtig toneeltje van de leiding.

Voor de Hollandse speelclubbers was het Koningsdag. Daarom gingen ze van start met cluedo samen met de koninklijke familie. Na de middag ging het havenspel van start waarbij de Hollanders papieren bootjes en vliegtuigjes verzamelden en maakten. Maar geen spel zonder sabotage, ze mochten dus ook de bootjes van de andere teams terug stuk maken met kleine bommetjes. Dan kreeg elke speelclubber een categorie en moesten ze strijden om de beste te zijn. Hun mooie avond werd afgesloten met het ontvangst van een prachtige gouden beker.

Rakwi 1 maakte kennis met hoe echte bendes te werk gaan. Elk heeft zijn eigen kwaliteiten en die werden benut in het ochtendspel. 4 bendes met elk hun doeners, denkers en zij die de rust moeten bewaren. Afgaan bij een adjesduel kan het ego van een patser niet aan, daarom trainden we  met enkele drankspelletjes. Na de lekkere stutjes met choco viel ons volgend spelletje letterlijk in het water. Dan maar gezellig een film kijken in onze kamer! Welke film ? Patser natuurlijk

Vanmorgen vertrokken rakwi 2 richting de ruimte om de gaten in de ozonlaag te dichten. Via een bordspel dichtten ze heel wat gaten. Vanmiddag genoten de rakwi’s van drie workshops. Bij een eerste workshop moesten ze zichzelf schilderen op een canvas. Bij een andere workshop moesten ze gebruik maken van hun logisch verstand en ontsnappen uit de escape game. Bij de laatste workshop moesten ze aan de hand van enkele spelletjes het vertrouwen van elkaar proberen te winnen. In de avond proefden ze nog van enkele gegrilde krekels, zonder dat ze dit wisten.

Tito 1 begon de dag met het grote monoairlines spel! Na een spannende strijd wonnen uiteindelijk de stoere tito boys van de fiere tito girls. Na de middag mochten ze zich klaarstomen voor een zeer vuil spel op het sleerzeil. Als laatst sloten ze hun dag af met een warme deugddoende douche en daarna nog wat just dance en karaoke.

Deze ochtend zette de reis van Tito 2 zich voort naar Lichtenstein, een heel klein landje waar bijna nog niemand van had gehoord. Door middel van battles tegen de leiding konden ze landen veroveren en wie weet zo de hele wereld kapen en eigen maken. Jammer voor Lichtenstein, maar de leiding won deze slag. In de middag kwamen ze aan in Nederland, waar ze een ontspannende quiz speelden terwijl het aan het regenen was. De dag sloten ze af met een potje rugby.

Bij de keti’s begon de dag met een Happy Meal- drugsspel. Iedereen probeerde voor zichzelf zoveel mogelijk drugs te verdienen. Ze werden echte drugsdealers. Vervolgens kwam er een vervormde versie van monopoly aan te pas waarbij de straten Mc Donalds producten zijn geworden. In de avond hebben ze nog de Immens Grote Keti-Quiz gespeeld. De kennis van de keti’s werd getest. Hierbij werden ook heel wat foto’s uit de oude doos gehaald. Na een vermoeiende maar oh zo leuke dag kropen ze in hun bed. Alle keti’s zijn keti van de dag. Ook zijn we vergeten dat de keti van de dag gisteren Cara was!

Niet enkel de leden maar ook de kookploeg heeft hier fantastische dagen. Ze sloten deze avond af met een te gekke thema avond: thema marginaal. Zo kwam er weer een einde aan een heel mooie dag op kamp!

Vandaag hadden de aspi’s hun speciale activiteit, ze gingen kajakken! Hiervoor moesten ze in totaal ongeveer 60 km fietsen. Na aankomst werd het 3 uur genieten in hun kajak. Waarbij ze net op tijd uit hun kajak stapten voor de storm. Tijdens het kajakken speelden ze een spel waarbij ze een vlag moesten doorgeven, degene die als laatste de vlag had kreeg een ‘straf’. Remi en Louis verloren na veel strijd deze wedstrijd. Na deze sportdag konden ze nog wat chillen in hun aspitent.

Ps: Vergeet zeker niet te bestellen voor stoofvleesgank! Dit kan via het evenement op facebook of via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgcYmD3QZAlJ8_eHVtxrlKpjvw2JNKsBevHkdN7Z0qbXTJzg/viewform?fbclid=IwAR1wQnkyo9ax2MkrdyG5c83Z9dUU815zwha4y15P2YRoeu16hS4Z1P2WOkM

Chiroetjes,