In kader van hun boerderij thema speelden de Sloebers ‘Boer zkt vrouw’. De jongsten waren vandaag op zoek naar hun partner. Dit deden ze door allerlei kleine spelletjes die telkens een levensfase in de liefde voorstelden. Van speeddate tot elkaar blinderlings vertrouwen. Van strubbelingen tot bedriegen. Als afsluit mochten ze in dit prachtige weer genieten van een uurtje water plezier. Op deze warme dag besloten de Speelclubbers om zich in de Venetiaanse wateren te begeven. Eerst startten ze in groepjes hun eigen gondel-service op waarbij ze zoveel mogelijk bootjes in hun bezit moesten hebben. In de namiddag was het dan tijd om zich te verfrissen in deze kanalen. Op het welgekende sleerzeil gleden ze er op los. In de avond konden ze in hun zelfgemaakte tie-dye T-shirt luisteren naar een verhaaltje. Hopelijk hebben ze goed opgelet! De tijdreis trein besloot om vandaag een dagje te staken, waarbij Rakwi 1 profiteerde van de gelegenheid en er daarom op uit trokken. Ze begonnen hun tocht in het bos, en hun einddoel was het nabijgelegen prachtige meer van Bergerven. Hier kregen ze een lekker belegd broodje van de kookploeg en werd hun drank ook eens bijgevuld. Vol enthousiasme begonnen ze aan hun middagmaal, want daarna mochten ze het water in. Na een aantal uurtjes watepret stond hun eerste verrassing voor hun ogen; een kudde wilde paarden die besloten ook te genieten van het zalige meer in dit warme weer. Nadat 1 van de paarden besloot om Jules zijn appel te stelen uit zijn rugzak besloot de heldhaftige Kevin ze te verjagen met zijn fluohesje. Na het hele paarden spectakel begonnen ze aan hun tocht richting de kampplaats, maar niet zonder een 2e verrassing op hun pad; ze besloten hun toch verder te zetten door een beek, maar deze liep onverwacht op zijn einde, waardoor ze het bos weer even in moesten trekken. De vrouwelijke leiding van Rakwi 1 moest de dag redden door het voortouw te nemen. Veilig en wel thuis namen ze een warme douche en genoten ze van de heerlijke bbq. Vandaag gingen ze terug naar 1960. Ze begonnen de dag met paintball. Daarna speelden ze een anticonceptiepil stratego. De leiding gaf de leden met plezier een eierdouche. Na de rappe douche maakten ze een tik tok dansje. Ze kunnen meededelen dat Rakwi 2 het beste tiktok dansje heeft gemaakt. Als laatste leerden ze ook nog de Rakwi`s sjorren.