Dag 2 is inmiddels afgelopen, maar hier nog even een recap van vandaag!
De eerste dag in het olympisch dorp te Opoeteren werd meteen goed ingezet met een stevig ontbijt. Daarna reisden de speelclubbers met hun zelfgemaakte bus af naar het bergstadje Bergamo. Daar moesten ze skigebieden veroveren. Na een echte Italiaanse maaltijd was het tijd om naar Milaan te vertrekken. Daar deden ze mee aan de bekende wielerwedstrijd ‘Milaan San Remo’.
Ondertussen maaktet Rakwi 1 kennis met hun kampthema; reis door de tijd. Hiervoor moesten ze een super originele trein ontwerpen om door de tijd te reizen. Hun eerste bestemming was de prehistorie. Hier moesten ze een dinofarm onderhouden en deden ze een tocht met hun eieren door de plaatselijke rivier. Morgen stranden ze in het Oude Egypte.
Rakwi 2 daarentegen keerde terug naar de jaren 1900 tot 1920. We begonnen de dag niet met een spel over corona, maar over de Spaanse griep. Na een spannende strijd kunnen we melden dat team rood het sterkste team was. Na de middag speelden ze een leuke laddercompetitie. Jelle was hier de slimste rakwi.
Om de dag af te sluiten besloten ze om de rakwi 2 jongens om te toveren tot ware dames en een modeshow te organiseren.
En natuurlijk mogen we de sloeberleiding niet vergeten. Zij hebben vandaag heel veel voorbereidingen gedaan voor de boeren en boerinnen. Van het maken van bedden tot het inrichten van de stal. De stro ligt al klaar om er een echte beestenboel van te maken. In de namiddag gingen we het speelbos verkennen. Na een harde dag zwoegen en ploegen, namen ze nog even tijd voor een teambuilding: bekentocht!
Op naar een volgende dag!
Geen beschrijving beschikbaar.