Dag trouwe volgers van de blog!

Dag 7 werd terug een ‘normale’ dag met spelletjes per afdeling. Zo zijn de sloebers er ’s morgens in geslaagd om te ontsnappen uit de gevangenis. Er werd een gans stappenplan uitgewerkt dat stipt werd gevolgd door onze kleinsten.

Speelclub 1 was in de ochtend druk in de weer om de kookploeg een handje bij te staan. Dit is sinds dit jaar een nieuwe dienst die elke morgen moet worden uitgevoerd door een afdeling, genaamd ‘keukencorvée’.

Speelclub 2 had het eerst druk om de buitenterreinen proper te krijgen. Nadien werden ze opgesloten door aliens. Uiteindelijk waren ze de aliens toch te slim af en konden ze op tijd ontsnappen, vooraleer de tijdbom zou ontploffen (maar liefst 18 seconden scheelde het, of ze waren… ?).

Rakwi 1 begaf zich richting het bos, om daar via een kampenspel voederbakken te verdienen. Op die manier zullen ook de circusdieren niets tekort komen. In de namiddag organiseerden ze hun eigen schuimparty.

Rakwi 2 speelde van ‘Tour de steppodroom’. Eerst en vooral moest men op de velodroom geraken, om er vervolgens zo veel mogelijk kilometers af te leggen.

In de namiddag was het tijd voor de oudste 3 afdelingen (Tito – Keti – Aspi) om samen een groot bordspel te spelen. Ze moesten als echte dealers drugs verpatsen, zonder gesnapt te worden door de politie. Daarna vonden de (voor sommige angstwekkende) jaarlijkse massaspelen plaats. Daar was het hard tegen onzacht!

De sloebers, speelclub 2 en rakwi 1 namen de sleerzeilen in beslag om een middag sleerplezier te beleven met bruine zeep.

’s Avonds konden alle afdelingen tot rust komen tijdens de 2-jaarlijkse chillactiveit. Op het programma stonden: zweten in de selfmade-sauna, muziek maken met didgeridoos, elkaar masseren, via yoga de chakra in onszelf opnemen, vertrouwensspelletjes,…

De leden slapen mometeel als roosjes, dit geldt echter niet voor de aspi’s. Deze maken zich volop klaar om morgen de smaak van het leiding geven te pakken te krijgen, en de leden te entertainen.

We zijn erg benieuwd om onze opvolgers in actie te zien!

Veel liefs,
De leiding