Vandaag was het niet de leiding die de leden wekte, maar de Aspi’s stonden vol enthousiasme aan hun bed om hen een fantastische dag te bezorgen. De Aspi’s kregen de kans om zich te bewijzen, dat deden ze met glans! Elke nieuwe leidingsploeg werkte een spel uit, in het thema van de afdeling. De kinderen waren zeer uitbundig en meer dan gelukkig met de tijdelijke vervanging.

In de namiddag kon de kookploeg hun ervaring in de Chiro goed gebruiken. Zij hielden namelijk de Noord-Koreaanse spelen als activiteit voor de Keti’s.

Ondanks al deze verschuivingen had de leiding geen tijd om op hun luie kont te zitten. Aangezien de kookploeg de Keti’s een leuke namiddag bezorgde, hadden ze geen tijd om te koken. De leiding nam deze zware taak op zich!

Morgen valt alles terug op zijn pootjes en staat de leiding terug op zijn vaste post.

 

Chiroetjes van op kamp!