Na Aspi’s in leiding had de leiding er terug veel goesting in om er zelf terug in te vliegen. Iedereen stond voor een uitdaging: “Hoe maak ik zo veel mogelijk plezier zonder er uit te zien als een moddermonster?” De ene slaagde daar al beter in dan de andere.

Tip aan alle wassende mama’s en papa’s, zet maar al een emmertje water klaar om de kleren uit te spoelen voor ze de wasmachine opstoppen met modder.

Ondanks de modder hadden zagen we honderden blije gezichtjes. Zeker toen het na de middag opklaarde, schoot de sfeer de hoogte in met hier en daar een dansje!

Nog een oproep aan alle Chiro-sympathisanten om Maandag vanaf 14u te komen helpen met het lossen van de camion. Dan kunnen we jullie bij het aankomen van de bus rond 15.00 uur onmiddellijk jullie Chirowiet en bijpassende bagage meegeven.

Hiermee sluiten we onze bivakblog af want morgen slaan we de handen in elkaar om de kampplaats klaar te maken voor vertrek. Maar wees maar gerust de uitgebreide verhalen en de sappige details zijn vanaf maandag te horen aan je eigen eettafel!

Voor de allerlaatste keer,
Chiroetjes van op kamp!