Vandaag was een dag vol groepsgevoel. De Sloebertjes en speelclub 1 raceten samen naar de finish van de Tour de France. Speelclub 2 en Rakwi speelden Farmville op de maan. Om een gevaarlijke terrorist uit Mexico te verdrijven moesten de Tito’s als een hechte groep samenwerken. Plezier stond centraal bij de Keti’s, en de Aspi’s gingen rotsklimmen als extra activiteit.

Kortom, het groepsgevoel steeg met de minuut. En zoals X!nk zou zeggen, de band gaat nooit meer stuk! (https://www.youtube.com/watch?v=vhczdpmn4C8)

Over muziek gesproken, als jullie kleine spruit de 22ste niet onmiddellijk wakker wordt, dan helpt het misschien om dit liedje op te leggen. De afgelopen 7 dagen werkte deze methode op en top! Als er moest afgewassen worden werkte deze methode niet altijd even goed.

Morgen zitten we al aan dag acht. We kijken er alweer naar uit om jullie op de hoogte te brengen van onze nieuwe avonturen!

 

Chiroetjes van op kamp!