Dag beste mensen van de CHIRO!

Traditiegetrouw is er ook voor dit jaar op bivak een blog. Dit jaar wordt het team versterkt door het Wervikse jongbloed veulen Louis Roussel. Ook de ouwe rot Rémi Bruggeman maakt zijn comeback na een jaartje van het niet voorzien van de blog. In de onderstaande bijlage kunnen jullie al eens kennismaken met de redactie. Donderdag gaan we van start met een eerste post over het Aspi-voorkamp om dan zondag het bivak af te trappen. Jullie kunnen dus vanaf donderdag elke avond (tegen ten laatste middernacht) onze avonturen van op kamp volgen, gecombineerd met enkele sfeerfoto’s en heel misschien wel eens een vlog. Wij zijn op dit moment alleszins nog druk bezig met de voorbereiding van het kamp. Jullie kunnen trouwens op 28 juli jullie bananendozen komen binnenbrengen op d’Arke in de namiddag! Wij dagen bij deze jullie uit om jullie bananendoos zo goed mogelijk te versieren. De door de jury gekozen winnaar verdient een vermelding in de eerstvolgende blogpost!

Tot zeer binnenkort!

-Blogteam Bree (Louis en Rémi)

PS: dit jaar zetten we sterk in op een luizencontrole voor het kamp. Gelieve dus nog eens vooraf te controleren en ons dat te laten weten donderdag bij de bananendozen zodat we voor iedereen een luizenvrij kamp kunnen hebben! Meer info over luizen vinden jullie in de volgende video: https://www.youtube.com/watch?v=k72DiR718L8&ab_channel=RemiBruggeman