29 juli 2021 zal voor de aspiranten van Chiro Jow Wervik voor altijd een memorabele dag blijven. Zo werden onze Geldofs niet alleen 18 jaar oud, maar vertrokken we ook op fietstocht deze ochtend om 8 uur stipt, met de lollige kookploeg bestaande uit Eva, Arno, Klaas en Jeroen en begeleiders Jan en Jelle (ter vervanging van de onvervangbare Yves). De excentriekste van de Geldofs, Mathijs, liet zich al snel gelden als enfant terrible door als eerste en enige een platte band te hebben en ook te tuimelen in de afdaling van de Oude Kwaremont. Het tempo was heel strak de hele dag door en in de namiddag kwam zelfs de zon erdoor. Omstreeks 16:00 kwam dan de kers op de taart, de Muur van Geraardsbergen, die iedereen wist te temmen op zijn eigen manier. Na nog een portie Bosberg kwamen we vroeg in de avond aan in het Waarbeke van Olivier Delbecque, waar we kind aan huis bleken te zijn. De jarige tweeling kreeg nog een cadeau, verzorgd door de mama, en we aten daarna heerlijke hamburgers.

Tot morgen!