Shutdown! Niemand praat!
De Aspi’s bewezen vandaag dat ze geen eendagsvliegen zijn door opnieuw een beresterke etappe te rijden. De Congoberg aan het begin van de rit maakte meteen een schifting in het peloton, maar de sterke groepscohesie bewerkstelligde dat iedereen opnieuw elke top behaalde. De uitlopers van de Vlaamse Ardennen deden ons bij wijlen nog zweten, maar gelukkig maakte het goede weer ’s ochtends de rit weer aangenamer. Na de koffie werd het tijd om onze hoofdstad te bezoeken: een ijsje bij het Atomium of een bezoekje aan de koning des Vaderlands kon er nog bij. Jammerlijk genoeg hield de ketting van César C. het voor bekeken na de aperitief bij de koning. We losten het snel op en sloomden naar de finish. In de avond bouwden we bij de sympathieke en knappe gastheer een klein en veilig feestje.
PS: de wraps waren lekker.