Malheureusement toutes les bonnes choses ont une fin. Vandaag werd gedoopt tot de opkuisdag. ’s Morgens vond iedere afdeling nog een gaatje om een spel te spelen om dan in de namiddag als een bende halve zotten alles op te kuisen – minus het werk dat we morgenochtend nog moeten verrichten.

Vandaag hebben we vooral belangrijke praktische zaken te melden. Ten eerste doen we een warme oproep aan alle ouders, familieleden, vrienden, huisdieren… om morgen vanaf 15h30 te helpen met het legen van de camions. Ten tweede melden we u graag dat we morgen om 17h39 aankomen aan het station van Wervik. Jullie zijn dan ook allen welkom geheten om ons van een blijde intrede te voorzien.

Deze avond doen we de traditionele ‘Laatste Avond’. De pot schaft beenhesp en de sfeer is op en top. Een groot kampvuur en een groots optreden van de band ‘The Black Gasolines’ zijn ook niet onbelangrijk. Het belooft een waardige laatste avond te worden.