De terugkomst

Beste ouders, familieleden, vriend(inn)en, sympathisanten, …
Met de terugkomst van de leden en leiding, zijn we helaas ook gekomen aan het einde van de drukgevolgde bivakblog.

Het bivak is weer voorbijgevlogen, net zoals de terugrit via bus en trein. Alles verliep erg vlot en sfeervol (met veel enthousiast gezang, ondanks de vermoeidheid ?). Zelfs zodanig vlot dat we nog geen uur na de aankomst van de camions, zelf aan het station te Wervik arriveerden. Om die reden moest er uiteraard nog een hoop materiaal gelost worden uit de camions. Hierbij willen we de vele helpende handen bedanken, waardoor ook dit met een strakke timing is verlopen!

Naast deze helpende handen, willen we zeker ook de tijd nemen om een dankwoord neer te pennen voor enkele andere belangrijke figuren: Confortluxe voor het gebruik en vlot vervoer van de camion, alsook nv Vandenbroucke voor het gebruik van de camion en de hulp bij het laden en lossen, uiteraard de kookploeg voor hun lekkere eten en hun groot enthousiasme, de VB’s voor hun steun en wijsheid, de secretarissen voor hun financieel overzicht, onze overtuigende marktkramers die de etensresten van op kamp verkochten, alsook de mensen die dit eten kochten zodat dit niet nodeloos naar de vuilbak wordt verwezen,…

De verloren voorwerpen kunnen nogmaals worden nagekeken en opgehaald op dinsdag 14 augustus vanaf 9u. Indien uw bagage nog niet kon worden opgehaald, neemt u best contact op met een van de leiding om dit onderling te regelen.

Ten slotte hopen wij jullie allen maandag 20 augustus vanaf 11u30 terug te zien op d’Arke voor onze Stoofvleesgank! (tickets te verkrijgen tot en met maandag 13 augustus)

Tot dan en een deugddoende nachtrust toegewenst,
Chiro Jow Wervik