// STARTDAG CHIRO JOW //

Wij zijn er helemaal klaar voor! Zondag 2 september geven we het startschot voor een nieuw chirojaar.

Iedereen van het eerste leerjaar tot en met het zesde middelbaar is welkom. Deze startdag is ook het ideale moment voor ‘nieuwelingen’ om de chiro eens te verkennen. Daarnaast mag je steeds 3 zondagen uitproberen. Voor het vieruurtje vragen we 50 cent voor een drankje en 20 cent voor een wafel (zelf iets meebrengen is ook mogelijk). Iedereen kan dus elke zondagnamiddag (van 14u tot 17u30) zich volledig geven in de geplande activiteiten. Indien er vragen zijn mag er steeds contact opgenomen worden met de leiding!

Dus… wij zien jullie daar?!

Trommel ook maar allemaal jullie ouders op om mee te gaan want er zullen nieuwe medische fiches moeten ingevuld worden. Ook de attesten van het bivak voor de mutualiteit kunnen die dag afgehaald worden.

p.s. Voor degene die mee waren op bivak zal er ook een mogelijkheid zijn om nog eens te neuzen in de verloren voorwerpen!

Chiroetjes,
De voltallige leidinsgploeg