HALLO IEDEREEN,

Nieuws vanuit Luttre! We startten onze dag vol goede moed, de vele kilometers (127 om precies te zijn) die nog volgden, mochten de pret niet drukken. Helaas waren de weergoden ons niet goed gezind. Om 10u mochten we allemaal onze regenjas aandoen. Na uren in de regen te fietsen, klaarde het om 14u eindelijk op en we konden zelfs genieten van een klein beetje zon! Ondertussen hebben we de nattigheid van ons afgeschud, heerlijk gedoucht en zitten we te ontspannen op de camping.

Over de kookploeg kunnen we zeker en vast niet klagen! Het opzetwerk namen ze volledig op zich en de tenten stonden al allemaal recht. Tijd om te beginnen aperitieven ;-). Beter konden wij deze avond niet starten, toch? 😀

Na een heerlijke maaltijd verorberd te hebben (wraps met gehakt, zelfgemaakte guacamole en allerlei groentjes), zitten we nu allemaal gezellig samen in de tent en zijn we klaar om straks in ons bedje te kruipen.

Slaapwel en tot morgen!
Groetjes van alle aspi’s