Ochtendstond geeft goud in de mond, dacht de aspileiding. Met die gedachte sprak team oranje deze morgen om 6.30 uur af op het vertrouwde d’Arke. Gelukkig dat Rémi iets te laat was, zo had Batman aka Yves ruim de tijd om de eerste platte band te vervangen.  Na het energierijke ontbijt dat hun fantastische kookploeg had voorzien, sprongen ze op hun stalen ros voor een fotoshoot. Heel wat ouders, leiding en vb’s kwamen hen mentaal ondersteunen en uitzwaaien. Dit zullen ze waarschijnlijk kunnen gebruiken met de geplande 135 km die hen vandaag wordt voorgeschoteld. Houd de blog goed in de gaten voor meer updates over hun fietsavontuur!

Niet vergeten, volgende afspraak, woensdag om de bananendozen en de levensmiddelen binnen te brengen en donderdag voor de knotsgekke bivaklancering.

Hopelijk rijden de Aspi’s niet te veel verkeerd, maar zoals de Romeinen altijd beweerden: “Alle wegen leiden naar d’Ardennen.”

Chiroetjes!