Vandaag begon de dag grijs maar na een paar uur kwam de zon erdoor!

De sloebertjes begonnen hun dag als echte superhelden. Ze werden getraind om een echte superheld te worden! ‘S middags kwam dat goed van pas om het beestenbos te redden. Na een drukke dag  gingen ze flink naar bed.

Vandaag was het ook tijd voor het speelclub-rakwi spel en voor het tito-keti-aspi spel. De oudsten speelden een spel in thema van Harry Potter. Ze moesten echt zoals een tovenaar voldemort proberen te vermoorden. Na het 4-uurtje speelden ze oudsten harde pleinspelletjes. Na het avondeten was er een duel tussen tito, keti en aspi met het frisbeespel. De jongsten (Tito’s) hebben de winning goal gemaakt!

De speelclub en rakwi speelden een spel in het thema van pretpark. Ze moesten proberen een pretpark te bouwen en elkaar te saboteren.

Vandaag werden ook de groepsfoto’s genomen. De sfeer zat er alvast in!

Hieronder alvast enkele sfeerfoto’s.

droge (en een beetje zonnige) groetjes vanuit Rotem.