Vandaag zegden we onze afdelingen eens vaarwel en speelden we de hele dag met onze families. Dat zijn al de jongens en meisjes uit alle afdelingen samen die al 6 dagen lang de tafel delen. Van klein tot groot, sloeber tot aspi, speelden we met elkaar over de zoo met een flinke streep zon maar ook een buitje tussendoor. Die buitje zijn we ondertussen gewoon en laten we niet aan ons hart komen.

Na de groepsdag aten we een lekker frietje met vlaamse stoverij. Daarna maakten we ons op voor een chill-avond. Daar lieten we ons onderdompelen in de yoga, leerden we een professionele haka door de leermeesters Kevin en Ewoud, namen we een lekker fris voetbatje en staken we onze diepste wensen in een fles richting Noordzee (tes een ende). Tussendoor lieten we ons eens goed gaan met een dansje al hier en al daar, al dan niet met de concertmeester Mc Loempia. Je vraagt je waarschijnlijk af wat is dat hier allemaal maar de foto’s maken al heel veel duidelijk.

Vandaag kwam Schepen van jeugd (Bert Verhaeghe) langs.

Veel chiroetjes uit Rotem.