Ciao!

Na het succes van vorig jaar nodigen wij u graag opnieuw uit op onze Italiaanse avond. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 24 november.

De Italiaanse avond zal doorgaan in de zaal Oosthove. Het adres is: Speiestraat 32 8940 Wervik.

Zoals voorgaande jaren kunnen jullie genieten van spaghetti bolognaise of macaroni in hesp- en kaassaus. Beiden geserveerd met een huisbereide saus. Kaarten kunnen jullie bestellen voor en na iedere activiteit of bij de volgende personen: Lies Cael, Meine Vandenbraembussche, Marieke Verbeke of Iben Verschuere.

U kan kiezen uit:

  • Spaghetti Bolognaise groot: 12 euro
  • Spaghetti Bolognaise klein: 8 euro
  • Macaroni in hesp- en kaassaus groot: 12 euro
  • Macaroni in hesp- en kaassaus klein: 8 euro

Er worden GEEN kaarten aan de deur verkocht. De voorverkoop stopt op maandag 19 november. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Het aantal plaatsen is dit jaar ook beperkt dus wees tijdig met het kopen van uw kaarten.

De deuren gaan open om 18.30 uur. Om 21.30 stipt start de jaarlijkse presentatie met de sfeerbeelden van het laatste kamp. Daarna kunnen de plakkers onder jullie natuurlijk nog wat blijven met een koffie (of een Omerke). Alvast tot dan!

Met vriendelijke groet

De Wervikse Chiroleiding

Saïne, Marion, Meinert, Megane, Ylennia, Bert, Rémi, Kenneth, Mathias, Eva, Tine, Sybren, Tiel, Justin, Alice, Chloé, Meine, Martha, Lies, Jonas, Jessy, Iben, Elien, Robbe en Marieke