Vandaag zijn we aan ons laatste blogbericht gekomen (ooh zo jammer!)  Maar morgen zijn de kindjes eindelijk weer thuis. Vandaag genoten we van onze laatste avond met onder andere een vuurspuwshow, dansmomentjes en afsluiten deden we aan het kampvuur. Dit blogbericht is er vooral om de laatste praktische info mee te geven.

Nogmaals doen we een warme oproep aan ouders om woensdagmiddag de camion te gaan lossen in d’Arke en dit, indien het verkeer meezit vanaf 14u30. Twee uur later komen wij aan in het station van Wervik, en dit om 16u28. Nadien zijn jullie welkom in d’Arke om de bagage op te halen, en daarnaast zal de kookploeg ook nog een standje hebben met restjes die zij verkopen. Zeker de moeite waard! De bagage kan worden opgehaald tot ten laatste 18u30 woensdagavond.

Chirogroetjes en tot morgen