Hallo,

Enkele weken geleden werd het officieel: de oude K3 stopte er mee, de nieuwe K3 werd gekozen! Maar onder de leiding heerste er een grote verdeeldheid over de nieuwe K3. Daardoor kregen wij het geniale idee om zelf onze K3 live-shows te organiseren. We kropen in onze juryrol en bereidden de Rakwi’s volop voor om het op de live-show fan-tas-tisch te doen! Natuurlijk werden de live-shows opgenomen, maar deze zijn op onverklaarbare wijze verdwenen (en misschien maar best ook). Wel werden er vele foto’s getrokken achter de schermen! Aanschouw het resultaat.
IMG_0110Volop danspasjes inoefenen voor de live-shows!
IMG_0119Samen op de foto met Kathleen (of Josje, maar toch liever Kathleen)! IMG_0131Groepsfoto met de kandidates en de oude K3. de winnaarsDe nieuwe K3 bestaande uit: de zwarte, de rosse en de blonde!