Dag 3,

Na een goeie nachtrust en een stevig ontbijt stond de aspi’s een nieuwe avontuur te wachten. Op het menu stond een rit met wat minder pech, maar daarvoor niet minder zwaar. Zo begonnen ze de dag meteen met een goeie klim, een klim die enkel het begin was van een hele hoop meer vermoeiende beklimmingen, waaronder één van 11 km lang (dit is bijna even lang als de afstand tussen Zonnebeke en d’Arke!!). Zoals we de aspi’s kennen, gaf niemand op en bereikte iedereen vermoeid en voldaan de top van de berg. Naast een tal van klimmen en dalen hebben de Aspiranten mogen proeven van enkele mountainbike wegetjes. Naar horen zeggen zou zelfs Wout Van Aert jaloers geweest zijn. In onzekere tijden is er één ding zeker: we mogen trots zijn op de grote prestaties die de oudste leden afleggen.

Na 56 km zwoegen en zweten kwamen ze aan op de camping in Vielsalm die het meest gewilde item bevatte wat men op dat moment kon wensen. Ja ja, naar grote vreugde kon iedereen zich afkoelen met een plons in het ZWEMBAD! Deze heeft meer dan deugd gedaan na deze lastige dag. Morgen de laatste kilometers richting Steinbach, maar nu eerst genieten van een meer dan welverdiende nachtrust. We zijn er bijna!

Slaapwel en tot morgen om 8u00 stipt aan het station te Wervik!