REEDS HALFWEG!

Vandaag had elke afdeling de tijd om de ganse dag met hun eigen groep te spelen.

Op een onbewoond eiland moet je kunnen overleven. Zo zorgden de sloebers voor gezonde akkers waardoor ze zichzelf konden voorzien van voedsel. Daarnaast hadden ze ook hun eigen boerderijtje. In de namiddag bleek dat de dieren getransformeerd waren in pokémons. Meteen bezochten ze alle pokémongyms, met als doel om de zotste pokémon in hun bezit te hebben!

Speelclub 1 begon de dag meteen op het sleerzeil. Daarnaast speelden ze het holle bolle gijsspel waarbij ze werden beloond met snoepjes. (jammieee!)

Speelclub 2 ontdekte vandaag een nieuwe planeet. Ze zorgden ervoor dat deze planeet bewoonbaar werd (want hoe groter de meute, hoe groter de leute is de slogan ?). Na de platte rust werden ze volledig in de toekomst gegooid als robots. Ze knutselden hun eigen harnas en wapen om het gevecht aan te gaan!

Rakwi 1 was druk in de weer om het echte circusleven te beleven. Ze speelden elk een specifieke rol (jongleurs, buikdanseressen, dierentemmers, circusdirecteurs,…). De dag werd in schoonheid afgesloten doordat ze hun kampaandenkentje in ontvangst hebben genomen, namelijk groene sokken!

Rakwi 2 reageerden hun energie af in het spel fortnite. Dit ging natuurlijk niet over de populaire digitale versie. Ze beleefden dit levensecht en dit viel duidelijk nóg meer in de smaak!

De tito’s droegen vandaag hun witte T-shirts, die gedurende de dag veranderden in een heus kleurenpalet. Om te voorkomen dat hun kussen hetzelfde patroon zou overnemen, hebben ze nadien nog gedouched.

Er stond veel op de planning bij de keti’s. Maar het meest indrukwekkende was toch wel de volle 70 meter sleerzeil die afgelegd werd. In de vooravond gingen de meisjes ‘total loss’, want de stoere jongens ondergingen een ganse make-over door hen. Van de macho’s bleef weinig over, deze maakten plaats voor sexy ladies. (oelala!) Eenmaal opgemaakt gaven ze zich volledig over aan de modeshow. Het publiek was laaiend enthousiast!

De aspi’s hadden vandaag hun speciale activiteit. Ze vertrokken vroeg in de middag opnieuw met de fiets (dat zijn ze nog steeds niet beu ?!) richting de paintball. Daar vlogen de kogels niet alleen rond hun oren, dat bewezen de vele bruin-blauwe plekken op de billen.

Los van het kamp wensen we nogmaals de stoofvleesgank aan te halen dat plaatsvindt op zotte maandag (20 augustus) vanaf 11u30 op d’Arke. Kaarten voor dit niet te missen evenement zijn nog steeds te verkrijgen via stoofvleesgank@gmail.com
De deadline voor de bestellingen zijn verlaat tot 12 augustus.

P.S. zoals op de foto te zien, krijgen we heel wat post binnen. Om deze administratieve hoop eenvoudiger uit te delen, kan u ons een enorm plezier doen door de afdeling van uw zoon/dochter/… bij de begunstigde te vermelden.

We zijn reeds halfweg,
En de volgende speluitleg,
is niet meer ver weg!

Veel liefs,
De leiding