Elk einde is een nieuw begin. Elk kamp betekent het begin van een nieuw werkjaar. Vooraleer dat van start kan gaan willen wij toch nog even enkele personen in de verf zetten die ervoor zorgden dat dit coronaproof-kamp kon doorgaan. Allereerst willen we jullie, de ouders, bedanken voor jullie vertrouwen in ons als leidinggroep. Samen maakten we er, in zowel Opoeteren als Houthulst, opnieuw een fantastisch kamp van en dat zou niet kunnen zonder dat vertrouwen! Bedankt aan beide kookploegen en VB’s voor de heerlijke maaltijden en extra hulp. We willen ook Confortluxe, papa Speleers en Sybren Vandecaveye bedanken voor hun hulp bij het vervoeren van het materiaal. Daarnaast willen we ook de leiding bedanken om het kamp op poten te zetten! Ten slotte hebben we nog een boodschap aan alle anderen die we hier niet vermeldden: ook een welgemeende merci! Zonder jullie zou het kamp niet kunnen doorgaan en we appreciëren alle hulp. Dit was blogteam 2020 en hopelijk tot volgend jaar in wat andere omstandigheden! Volgende date: 6 september 2020 oftewel de eerste activiteit van het nieuwe werkjaar!

-blogteam; Frouwe, Eva, Julie en Rémi