Het was alweer de laatste dag kamp en dat betekend dus ook het zo goed als laatste blogbericht.

Er stond een hele drukke dag voor de boeg met veel opkuis werk, maar toch was er nog tijd in de ochtend om een spelletje te spelen.

Zo speelden de Sloebers dierenroof. Hierna moesten ze hun dieren terug veroveren. De speelclubbers daarentegen speelden een spel om coronavrij terug naar Wervik te keren. Rakwi 1 speelde nog vlaggenwacht in het speelbos en in de middag poseerden ze nog eens voor de foto in hun zelfgemaakte tie-dye T-shirt. Rakwi 2 zat vandaag in de jaren ’90 en ze werden hiervoor omgedoopt tot echte gabbers. Om dit te verdienen moesten ze wel opdrachtjes uitvoeren. Ook vandaag hielpen de Rakwis weer flink met het vullen van de camion, waarvoor dank!

Na het vieruurtje was het dan tijd om de laatste avond in te zetten. Ook het laatste toneeltje werd deze avond gespeeld. Tijdens de zangstonde zongen en dansten de leden erop los. Na het laatste avondmaal – dat traditiegetrouw uit beenhesp bestond – was er nog tijd om wensen ritueel te verbranden. De kookploeg werd ook in de bloemetjes gezet en bedankt voor hun 10 dagen lange inzet om onze buikjes te vullen met de lekkerste maaltijden. Het was een mooie afsluit van een toch wat speciaal kamp. Tot volgend jaar!

Ps: De kookploeg zorgde voor kleine porties waarmee de kampsfeer ook thuis geproefd kan worden. Woensdag op D’Arke te koop tegen heel schappelijke prijsjes.