Jullie zijn allemaal gefopt! Deze ochtend stonden we toch op om 08:00 aangezien we de slaaptenten pas morgenochtend zullen opruimen. Tegen het middaguur waren alle seniortenten en douches al afgebroken en waren we klaar voor het lekkere middagmaal: spaghetti met gehakt in de saus! Na de heerlijke spaghetti volgde de platte rust die de oudsten vast en zeker hadden verdiend na het vullen van de camion. In de namiddag bereidden de Tito’s zich voor om de talententjacht vanavond te winnen. Na het vieruurtje nam Tito 2 wraak op hun jongere kompanen door ze af te maken in een wedstrijd baseball. We zijn 18:00. Het laatste avondmaal – hamburgers – kan gaan komen! Na deze delicatesse doen we nog gezamenlijk een variant op Het Swingpaleis. Dit jaar is er geen kampvuur wegens de hitte, maar dat zal ons er niet van weerhouden de weide in vonken en vuur te zetten met ons enthousiasme. Het feest kan beginnen! Ik was Rémi Bruggeman, jullie correspondent uit Houthulst, en hopelijk tot volgend jaar!

-blogteam Houthulst, Rémi