Opnieuw alle gebeurtennissen van vandaag. Ongezouten, zonder zever. Bij het rijzen van de zon rezen ook de Keti’s en Aspi’s als een feniks uit hun as. Al om 07:30 gingen vier sportmaniacs een rondje lopen met leiders Alice en Robbe. Via deze link kunnen jullie zelfs de Strava-post van Robbe terugvinden: https://strava.app.link/cZQOTyPTE8! De Aspi’s deden er bovendien een schepje bovenop: om 06:30 werden ze al wakker om op extra activiteit te vertrekken. De oudsten zouden vandaag pijl en boog gaan schieten en eveneens gaan kanovaren. Dat deden ze in Beernem; een fietstocht van 50 kilometer heen en terug was het resultaat van die beslissing! De Titowekkers stonden vandaag dan weer op z’n normale uur: 08:00. Beide Titogroepen genoten vandaag van het chill-pakket als vervanging voor de chillactiviteit. Tito 1 kantelde ook nog de tabaksdozen en een spelletje baseball. Als afsluiter van hun dag kwam het grote e-dictee waarbij elk lid moest uitzoeken hoe vaak de letter ‘e’ voorkwam in een tekst naar keuze. Soetkin kon het exacte aantal raden, Marie Bruggeman en Zoé moesten het onderspit delven in Homo Universalis. De oudste Tito’s werden deze morgen in hechtenis genomen: in een rollenspel zou de legendarische drugsbaron El Chapo ontsnappen uit een Mexicaanse gevangenis. Na de platte rust volgde de mythische grote paashaasrace die door alle deelnemers nog lang zal worden herinnerd door haar charme, competitiviteit en gespannen sfeer! De Keti’s wandelden ten slotte in het tweede deel van de dag zo’n twaalf kilometer. De foto’s en video’s bewijzen dat de sfeer er dik in zat!
Gerapporteerd na een regenachtige dag.

-Blogteam Houthulst, Rémi.