Het wachten is voorbij! Na de vele omzwervingen en onzekerheden kan Chiro Jow Wervik dit jaar toch op kamp. Het tentenkamp in Houthulst betekende zelfs dat de oudere afdelingen dit jaar niet met de bus, niet met de trein, maar met de fiets op kamp vertrokken! De Aspi’s en Keti’s openden de dans omstreeks om 08:30, terwijl de Titobubbel volgde om 09:00. Na Kruiseke, Zandvoorde, Zonnebeke en Ieper kwam tegen 12:00 ook Tito 2 toe als laatste groep. Inmiddels hadden de kookploeg en Aspi’s de camion al geleegd. Door deze topprestatie ging de opzet van het eerste tentenkamp van Chiro Jow Wervik heel vlot. Tegen de late namiddag stonden quasi alle tenten recht! Het avondeten – macaroni met kaas en hesp – viel daarenboven ook nog eens bij alle afdelingen in de smaak. Tito 1 sloot de dag af met een Tour de France X Titopoly-spel met als kers op de taart een Homo Universalis-uitdaging waarbij Saar en Elise jammer genoeg meteen afvielen. Tito 2 liet hun leden al kennismaken met enkele feestdagen aan de hand van een interessant openingsspel. De Keti’s openden met de Slippers Olympics terwijl de Aspi’s hun Russische basis uitbouwen en een Gotcha-spel startten. Tot morgen met een uitgebreider blogbericht!

-Rémi, blogteam Houthulst