Hier zijn we, jammer genoeg niet met beter weer.

De eerste volledige dag is bijna om, het was er eentje met een regenachtig kaliber. Met een regenfrakske in de aanslag vlogen we er met volle goesting in. Na een stevig ontbijt konden we genieten van een reeks toptoneeltjes. De leiding gaf eerst het beste van zichzelf, om de leden onder te dompelen in de avonturen van Alice in haar wondere wereld. Daarna kwam de kookploeg op toneel. De fanfare van honger en dorst, zocht hun weg naar Tomorrowland. Katy de Kat wees ons de diensten toe. Buitentereinen, patatten schillen, wc’s en douches kuisen … Zelf op deze eerste dag, werd er hard gewerkt, om de kampplaats netjes te houden.

Een zwembad hadden wij niet nodig, want de hele dag door stonden de hemelsluizen open. De regen kon onze speelgoesting niet tegenhouden. De tito’s speelden paintball onder de takken van de bomen, terwijl enkele andere afdelingen de tenten of het gebouw opzochten. De Keti’s trotseerden de regen, leerden sjorren, bewezen onmiddellijk hun kunnen en kregen als beloning hun kampaandenken. De Aspi’s vielen gisteren ook al in de prijzen en namen hun nieuwe Aspitrui in ontvangst. De Sloeberleiding verdient ook wel een speciale bedanking, want zij hebben met de nodige probleempjesalle bedjes van de sloebers al klaargezet.

Aandachtige koersfanaten konden ons deze namiddag spotten op televisie, want de koers passeerde vlakbij. De coureurs vormden een heuse attractie voor heel wat van onze leden, maar ook wij met ons enthousiasme waren zeker en vast een attractie voor hen.

We gaan er uit met de leuze van de dag:
Er viel meer regen naast ons dan op ons!

Chiroetjes van op kamp.