Dag 1! Na een lange, maar toffe treinrit kwamen we aan in Diest waar we verder trokken richting Tessenderlo. Ondanks de regen bleven zowel de aspi’s, keti’s als tito’s gemotiveerd om hun tenten op te zetten, daarna werden ze beloond met wat zonneschijn. De speelclubbers en rakwi’s gebruikten hun spierballen bij het ledigen van de camion, dankzij hen kwam het materiaal droog terecht.

Vervolgens begonnen alle leden met de zoektocht naar hun familie. Dit konden ze doen aan de hand van een leuk spel.

Na heerlijke macaroni te verorberen met onze gloednieuwe familie kregen de speelclubbers al gauw meer uitleg bij het plan van de leiding om Nederland ongezien te veroveren. De eerste challenge werd nipt gewonnen door speelclub 2, met behulp van de veel getrokken sprintjes door deze kanjers.

De patsers van rakwi 1  zeiden vaarwel naar het rebels leven. Vanaf morgen zullen ze het leven leiden zoals in een abdij.  Rakwi 2 sloot hun leuke, maar lastige dag af met een driedelig pictionaryspel.

Dankzij tito 1 liggen alle leden nu droog in de tent. Zij zetten zich volledig in om greppels te graven.

Tito 2  speelde als eerste een WK-spel waarbij Engeland, Mexico en Frankrijk wonnen in de discipline schoenschoppen.

Macdonalds-fans AKA de keti’s kregen hun eerste opdracht om echte McDo-werknemers te worden. Dit deden ze met een grote battle: deliveroo vs take-away. Het was een spannende strijd, maar deliveroo won.

Na een laatste (kleine) inspanning op de fiets kwamen de aspi’s  goed aan op de kampplek. Bij het vallen van de avond werden onze aspi’s gedoopt tot echte schachten van hun eigen studentenclub.

Het was vandaag een leuke, maar vermoeiende dag. De leden zitten nu flink in hun bedje om morgen weer een onvergetelijke dag te beleven.

Chiroetjes,