Als de kat van huis is dansen de muizen; dat moeten de Tito’s gedacht hebben vandaag aangezien de Keti’s en Aspi’s allebei op dagtocht gingen naar Lombardsijde. Rond 09:00 vertrokken de oudste afdelingen richting de zee en het werd een helse tocht in deze hitte van zo’n 36 graden. Een lekkere lunch en een potje zandkasteel-petanque waren de hoogtepunten van de tocht. Tito 1 gaf zich in de eerste helft van de dag dan weer volledig over aan Marc van Ranst in het Marc van Ranst-spel. Om de coronakilo’s eraf te werken konden de leden rondjes lopen op het spelbord. Bovendien leerden ze naaien om zo hun eigen Marc van Ranst-trui te creëren. Op het middaguur verloren de jongste Tito’s trouwens het tafelmomentje tegen Tito 2. Na de thee was het tijd voor het sleerzeil, gevolgd door de mythische palmboomavond. De oudste Tito’s vierden deze ochtend Thanksgiving; het was de bedoeling om zoveel mogelijk kalkoenen te verzamelen aan de hand van groepsopdrachten. Na de platte rust volgde een bosspel gebaseerd op een hindoeïstische feestdag.

Plezier alom hier op de kampweide in Houthulst! Volgen jullie nog steeds onze avonturen?

-blogteam Houthulst, Rémi