Deze warme 6 augustus zal voor eeuwig in ons geheugen gegrift staan al de eerste editie van bubbeldag. Geïnspireerd op de groepsdag (ook wel familiedag genoemd) moesten de bubbels het tegen elkaar opnemen. Het was de bedoeling dat iedere bubbel een zo mooi mogelijk olympisch dorp maakte. Om bouwmateriaal te verdienen moesten ze opdrachtjes doen bij de bankier, de goudzoeker en de tovenaar. Bij de bouwvakker konden ze dan bouwen aan hun dorp. Het waren de Speelclubbers die om 16u het mooiste dorp gemaakt hadden. Dit leverde hen voordeel op in het finalespel. Het finalespel bestond uit een heuse estafette tegen de tijd. Hier waren het de Speelclubbers die de snelsten waren. Zij mogen zich terecht eigenaar noemen van het beste olympische dorp. Na het lekkere stoofvlees met frietjes was het tijd voor de tweejaarlijkse chillactiviteit. Deze bestond zoals gewoonte uit complimenetjes geven, marshmellows eten, massage’s geven en vertrouwensspelletjes spelen om de band tussen de leden sterker te maken. Kortom: het was een geslaagde dag!

Tot morgen!