Wij gaan op afdelingsweekend!
14 – 15 – 16 februari 2020

Beste ouders en leden,

Van vrijdagavond 14 februari tot en met zondag 16 februari nemen we weer onze rugzak, bottines en slaapzak en zetten we één of andere weekendplaats op stelten.

Waar gaan we naar toe?

De locatie van de afdelingen is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

We brengen jullie hierover later op de hoogte, de mogelijke weekendplaatsen zijn:

  1. Berkenhof (Tiegem)
  2. De Miere (Meulebeke)
  3. Ravenhof (Vlamertinge)
  4. De Ruischaard (Alveringem)

Inschrijvingen

De inschrijving bedraagt 40 euro per lid. Inschrijven kan tot en met zondag 5 januari 2020.

Vanaf dit jaar werken we met een nieuw systeem voor de inschrijvingen van het afdelingsweekend. Deze dient te gebeuren via een online vragenlijst. Deze vragenlijst kun je terugvinden op de site van de chiro met de volgende link: https://www.chirojow.be/info/inschrijvingen-afdelingsweekend-2020/

De betaling gebeurt via overschrijving op het rekeningnummer: BE09 001-5692135-57 met volgende mededeling: ‘afdelingsweekend 2020 + naam + voornaam + afdeling’.

Praktische info

  • Zoals ieder jaar hebben wij ook chauffeurs nodig. Dit jaar werken we echter met een nieuwe regeling. De regeling wordt door ons al opgesteld om het vervoer naar de weekendplaats vlotter te laten verlopen. Concreet houdt dit in dat wij alle leden al verdelen over de verschillende auto’s. Opgeven als chauffeur kan ook via de vragenlijst.
  • De chauffeurs worden steeds in de week voor het weekend verwittigd, daarnaast ontvangen ze ook de namen van de leden die ze vervoeren richting de weekendplaats.
  • Zorg ervoor dat jullie de vrijdagavond al gegeten hebben. Er is ter plaatse wel nog een extraatje voorzien.
  • In jouw bagage steek je best: wasgerief, bedovertrek, kussensloop, slaapzak, extra kledij en natuurlijk jouw knuffel!

De terugkomst

Wij voorzien dat alle afdelingen om 17u terug zullen zijn op d’Arke. Als chauffeur kijk je dus best eens op voorhand hoe ver het rijden is, om rond 17u aan te komen op d’Arke.

Bij vragen, aarzel niet om ons te contacteren. Jullie kunnen ons bereiken via het e-mailadres: info@chirojow.be. Of neem contact op met Martha (0471 65 91 90), Alice (0471 42 04 67) of Julie (0471 23 27 96)

Één ding is zeker: zorg dat je er bij bent, anders zul je wat missen!

 

Vele Chiroetjes,

De Wervikse leidingsploeg