Afdelingsweekend 2019

Van vrijdagavond 15 februari tot en met zondag 17 februari nemen we weer onze rugzak, bottines en slaapzak en zetten we één of andere weekendplaats op stelten.

Waar gaan we naar toe?

De locatie van de afdelingen is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. U wordt hierover later op de hoogte gebracht, de mogelijke weekendplaatsen zijn: 1. Berkenhof (Tiegem) 2. De Miere (Meulebeke) 3. ’t Lotegat (Zonnebeke) 4. De Touwladder (Dadizele)

Inschrijvingen

De inschrijving bedraagt 40 euro per lid. Inschrijven kan tot en met zondag 6 januari 2019. De betaling gebeurt via overschrijving, op het rekeningnummer: BE09 001-5692135-57 met volgende mededeling: ‘afdelingsweekend 2019 + naam + voornaam + afdeling’.

Vergeet zeker niet het inschrijvingsstrookje in te dienen. Als je dit niet afgeeft tegen 6 januari, ben je NIET ingeschreven!

Zoals ieder jaar hebben wij ook chauffeurs nodig. Voor alle bereidwillige chauffeurs is er ook een inschrijvingsstrookje met meer info voorzien. Gelieve aan te duiden of u eventueel zou kunnen rijden of niet.