Elk trouw Jowaddeke-lezer zal wel al iets gehoord hebben van de befaamde ‘Chirorecords’ die dit jaar geïntroduceerd werden. Ieder lid van Chiro Jow Wervik kan zo proberen de Chirogeschiedenisboeken in te gaan door een record op zijn naam te hebben staan. Uiteraard lieten de tito’s dan ook niets aan het toeval over, om er als de snelste bij te zijn. De laatste activiteit van oktober schoten ze dan ook in actie, en braken ze ALLE records (die wel maar voor het eerst uitgeprobeerd werden…).

Maar dat doet er niet toe, want ze zijn van plan om nog heel lang de top3’s te vullen!
Kijk hieronder maar naar een kort filmpje van hun pogingen om een Chirolegende te worden.

Zo zie je dat Lara een dikke 2 minuten in handstand kan blijven staan tegen een muur, en het ook razend spannend was om wie het langst z’n adem kon inhouden onder water. Je kan ook de sterke prestatie van Loïc bewonderen die als jongen het langst kon muurzitten. Maar het absolute record van muurzitten staat op naam van 3 tito meisjes. Geike, Lara en Laura hielden het maar liefst zo’n 35minuten vol!