Beste truffelliefhebber,

Ook dit jaar zijn we er terug met onze heerlijke truffels. De leiding is er weer ingevlogen om een nieuwe onweerstaanbare lading truffels te maken. Door die truffelverkoop kunnen we het inschrijvingsgeld voor het werkjaar, weekend en kamp wat drukken voor de leden.

Op 5 november is de ‘officiële’ en gekende deur aan deur verkoop. Net als vorig jaar krijgt u de kans om een voetje voor te zijn en je truffeldoos/dozen al te reserveren. Want de heerlijke truffels wil je absoluut niet missen!

Vul dus snel het onderstaande brief in en breng het binnen bij Lies of Meinert.
Zo ben je alvast zeker van je doos/dozen!.

 Strookje + het gepaste geld (in een envelopje) binnen gooien bij:

  • Meinert Vanneste (Oude Beselarestraat 125, 8940 Wervik)
  • Lies Cael (Kasteelstraat 122, 8940 Wervik)
  • Of op zondag 16 oktober op de activiteit
——————–>BESTELBON TRUFFELS  WORD-versie<——————–
——————–>BESTELBON TRUFFELS PDF-versie<——————–