Hallo!

De ochtend startte met wat nattigheid van de afgelopen nacht. Maar niemand maakte zich daar druk om en stond met blije gezichten op. Na een rijk ontbijt werden de fietsen terug klaargezet en vertrokken we voor dag 2. Die begon direct pittig met enkele steile hellingen. Eigenlijk was de hele dag vol met korte maar soms pittige hellingen. Enkelen konden niet steeds blijven zitten op hun fiets maar werden direct geholpen door de fietsers die reeds boven waren en terug te voet de laatsten mentaal gingen steunen. Na een stevig middagmaal werd de groep weer volledig klaargezet voor een lange middag van nog 45km. Alles liep vlot en enkel 1 platte band werd ons afgenomen maar natuurlijk snel vervangen. Het grootste bos van Zuid-Brussel werd ook flink doorgenomen en daarna nog wat flinke afdalingen. Na 80km kwamen wa aan op onze camping in Tourinnes la Gros. Een mooie camping waar we naast de vijver tussen de ganzen onze verdiende apero konden bemachtigen. Daarna kwam een heerlijk avondmaal ‘spaghetti bolognaise’ waarvoor weer dank aan onze fietskookploeg. De avond werd geindigd met een klein kampvuur en wat marshmellows.
Groetjes  de aspileiding, fietskookploeg, Jan en Yves en de fantastische aspi’s