Vorig jaar is Chiro JOW Wervik 25 jaar geworden en dat moet ongetwijfeld gevierd worden! Daarom organiseren wij een feestweekend op 7 en 8 mei! Er staan verschillende activiteiten op de planning voor jong en oud, sportief en onsportief en ochtend- en avondmensen in en rond Oosthove. In wat volgt zullen we de activiteiten opsommen met een inschrijvingslink en een prijs die de dag zelf betaald mag worden. Let op: inschrijven = komen. Verder zal er het volledige weekend, op gelijk welk moment, een bemande bar aanwezig zijn in Oosthove waar iedereen, ook mensen die niet aan de activiteiten meedoen, meer dan welkom zijn.
Katerloop
Na de 1000 Frank fuif die we voor alle oudsympathisanten organiseren op vrijdagavond zullen er ongetwijfeld enkelen met een kater opstaan. Net daarom is het belangrijk om de dag goed te starten en die kater eruit te lopen. Ook mensen zonder kater zijn uiteraard welkom. We spreken om 10:15 af aan Oosthove om oftewel 4km te lopen, oftewel 8km. De twee afstanden starten onder begeleiding om 10:30 samen aan een looptempo van 10km/h. Na ongeveer twee kilometer splitsen de twee afstanden. De kostprijs voor kindjes (-12) bedraagt € 0 en voor volwassenen €3 Na de loop zal nog een snack en drankje worden aangeboden die in de prijs zitten. Kinderen zijn zeker welkom om met de fiets mee te volgen. Inschrijven kan via de volgende link: https://forms.gle/YNGWNDK2CaS7mG6F6.
Speeldorp
Voor degenen die nog niet genoeg gezweet hebben tijdens de loop is er trouwens ook nog een speeldorp voorzien met onder andere een speleobox, make-up-post en volksspelen! Zowel jong als oud zijn hier opnieuw welkom. De permanente bar zal ook op post staan om verfrissing te voorzien na de zware inspanningen in het speeldorp. Het speeldorp gaat open om 13:00 en zal de volledige namiddag open zijn! Deze activiteit is gratis en er hoeft niet ingeschreven te worden!
Kiekenfret
Na de katerloop en het speeldorp is er natuurlijk nog één iets wat je dag nodig heeft om perfect te zijn: lekker eten! Daarom nodigen we jullie graag uit op onze heuse kiekenfret. Hier kunnen jullie samen met familie en vrienden genieten van een lekker kippetje gecombineerd met frietjes en de ooo zo belangrijke groentjes. Ook de vegetariërs onder ons zullen kunnen meegenieten van ons feestmaal, voor hen wordt de kip vervangen door overheerlijke kaaskroketten. De prijs voor dit feestmaal is €15 en voor de kleinere onder ons wordt een kinderportie voorzien van €10. Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/octR7TngfGRNpHcX7.
Camping
Na veel te feesten tijdens ons feestweekend raken we misschien wel vermoeid. Om niet te ver naar huis te moeten, organiseren we op zaterdagavond een camping op Oosthove. Vanaf 17uur is iedereen welkom om met je eigen tent het mooiste plekje van Oosthove in te palmen. Er zal een vuurschaal aanwezig zijn, sanitair op Oosthove zal beschikbaar zijn, de leiding houdt een oogje in het zeil en misschien trakteren we wel met marshmallows. Het kamperen zelf is helemaal gratis, we verwachten alleen dat het vanaf 22:00 stil is op de camping – het is bijvoorbeeld geen goed idee om nog muziek te spelen.
Indien je op de camping blijft slapen en niet meedoet aan de kiekenfret ben je nog steeds welkom om iets te drinken in de zaal Oosthove.
Inschrijven kan gratis via volgende link: https://forms.gle/TXQ7CcpR2oWpD5tAA.
Moederdagontbijt
Op zondag is het Moederdag en net als u vinden ook wij dat dat niet zomaar aan ons mag voorbijgaan. Net daarom voorzien wij een Moederdagontbijt op het inmiddels gekende Oosthove. Er zal zo een uitgebreid ontbijt (drankjes, koeken, pistolets, Cava…) worden voorzien voor het volledige gezin. Willen jullie hier mee van genieten, schrijf je dan in via de onderstaande link! De prijs bedraagt €8 per persoon en wij openen onze deuren om 08:00 om af te ronden rond 11:30 voor de niet-ochtendmensen.
Link: https://forms.gle/FwZSTBoufmwa7eNc6
Chiro-activiteit
Natuurlijk mag er tijdens het feestweekend van onze Chiro geen typische zondagsactiviteit ontbreken. Alleen zal deze activiteit er ditmaal iets anders uitzien.
Jullie kunnen eenmalig met het hele gezin deelnemen aan de activiteit. De activiteit is voor iedereen toegankelijk dus neem zeker jouw mama, papa, oma of opa mee. Of misschien wel een leuk vriendje of vriendinnetje.
We zullen aan de hand van een stadspel jullie naar verschillende postjes in Wervik leiden waarbij je opdrachtjes kan uitvoeren. Als jullie alle opdrachten hebben uitgevoerd, staat er misschien wel een leuke verrassing te wachten op jullie.
Om deel te nemen aan de activiteit, kan je je aanmelden tussen 13u en 16u om alle nodige informatie te krijgen. De activiteit zelf is volledig gratis. Inschrijven op voorhand is niet nodig. We spreken af aan Oosthove.
Tot dan?
Wij zien het alvast zitten!
Chiroetjes,
Werkgroepje feestweekend
Contact:
Mathias: +32 495 94 95 61
Rune: +32 474 43 62 93
Louis: +32 479 53 51 97
Eileen: +32 492 82 41 19
Rémi: +32 468 22 91 85
Iben: +32 476 67 11 02
PS: Gelieve tegen 30 april in te schrijven voor de activiteiten via de link.