Terwijl de Keti’s en Aspi’s in een koeienstal en een schuur ontwaakten op dag twee van hun tweedaagse, zetten de andere twee afdelingen hun dagtocht in. In Wervik stonden de sloebers te popelen om richting Fontenaille te reizen. In de namiddag kwamen ze op een lege kampplaats toe, waardoor ze rustig de tijd hadden om op ontdekkingstocht te gaan.

Met mondjesmaat, strompelden de andere afdelingen de kampplaats terug binnen. De ene al wat meer versleten dan de andere, maar allemaal met een verhaal over de fantastische dingen die ze allemaal beleefd hebben. Zo beweerde iedere afdeling dat ze het grootste aantal kilometers aflegden.

De sociale contacten die de leiding legde tijdens hun tocht, zorgde er voor dat er na het avondeten een helikopter boven de kampplaats cirkelde. Dit resulteerde in een machtige foto! Fier gelijk ne gieter, tonen we jullie deze foto!

Chiroetjes van op kamp