Beste ouders en chirowieten,

Het einde van het chirojaar is in aantocht. Er resteren ons slechts drie activiteiten, maar niet getreurd: er komt nog een mega-deluxe-beestige-spectaculair-gigantisch-amazing bivak aan.

Voor de nieuwelingen, de vergeetachtigen en gewoon alle andere sympathisanten wordt er nog een bivakinfo-avond georganiseerd. Deze gaat door op 7 mei na de activiteit (m.a.w. om 17u30). Hier wordt alle praktische informatie rondom dit bivak gegeven, zodat jullie en je kind goed op de hoogte zijn.

Daarnaast kunnen jullie zich al inschrijven voor het mega-deluxe-beestige-spectaculair-gigantisch-amazing bivak. Dit kan nog tot 4 juni! Door op deze brief te klikken kom je al de informatie te weten over waar, vertrek, enz..

Veel chiroetjes en tot 7 mei!!!
De Wervikse chiroleiding