Gisteren heeft de kookploeg eens een avondje kunnen genieten van een maaltijd gemaakt door de leden. Per afdeling was het de bedoeling om een hapje, drankje of hoofdschotel te bereiden. De leden vlogen er met volle goesting in!

De zon liet ons ook niet in de steek. We konden dus buiten onze maaltijd opeten.

Vandaag was het de beurt aan de aspi’s om de handen uit de mouwen te steken. De aspi’s namen heel de boel over en dat deden ze super! De keti’s bleven hun eigen leiding behouden en amuseerden zich op het sleerzeil! Ook vandaag was de zon van de partij. Iedereen heeft zich super geamuseerd.

Ook onze VB Kristien kwam dit weekend op bezoek. Ze nam heerlijke cupcakes mee voor alle leden en leiding.

Graag zouden we ook nog een oproep doen aan alle ouders om een handje te komen helpen met het uitladen van de camion. Dit allemaal op woensdag 10 augustus in de namiddag. Het uur volgt nog.  Alvast bedankt!

 

Zonnige chiroetjes uit Rotem.